Koložvárska kapusta

kolozvarska kapusta so zemiakmi

Koložvárska kapusta

Ingrediencie pre 5 osôb:
600 g kyslá kapusta
250 g ryža dlhá
600 g mleté bravčové mäso
2 ks cibuľa
2 ks stredne veľký cesnak
250 ml sladká smotana
1 a pol ks domáca údená klobása
100 g domáca slanina
olej alebo bravčová masť
soľ
čierne korenie
červená paprika sladká
drvená rasca

Postup: Uvarí sa ryža. Na oleji (alebo bravčovej masti) a jednej cibuli sa opečie mleté bravčové mäso, ochutí sa soľou, cesnakom a koreninami. Na druhej cibuli sa opraží vyžmýkaná kyslá kapusta. Ďalej sa nakrájajú na kolieska – domáca klobása a na rezance nakrájaná slaninka sa vyškvarí; všetko spolu sa zmieša. Do vymasteného pekáča sa dá prvá vrstva kyslej kapusty s klobásou a slaninou, na to sa navrství mleté mäso, ryža a na vrch sa položí zvyšná kapusta. Potom sa všetko zaleje sladkou smotanou a pečie do zlatita.

Stravovanie
salaš
reštaurácia
koliba
vínna pivnica
terasa
party stan
salóniky
sypanec
múčna výroba
mäsová výroba
Ubytovanie
penzión
drevenice
ohrada pre zvieratá a jazdiareň
detské ihrisko
Relax
wellness - saunový svet
bazén s atrakciami
masáže
tenisový kurt
Pre firmy
reštaurácia
koliba
vínna pivnica
party stan
salóniky
školiaca miestnosť
humno
amfiteáter
Pre rodiny
reštaurácia
koliba
vínna pivnica
party stan
salóniky
humno
detské ihrisko
Copyright © 2009-2017 ŠARIŠ PARK | Investor MART – SK, s.r.o. | Webdesign a redakčný systém dodáva MANETI

ŠARIŠ PARK, Železničná 1900, 082 21 Veľký Šariš | recepcia@sarispark.sk | +421 51 747 04 22