Miestnosti

Aké sú priestorové možnosti v ŠARIŠ PARKu? V ponuke na prenájom počas rodinných akcií alebo svadieb sú k dispozícii tieto miestnosti:

Reštaurácia s kapacitou do 64 osôb ponúka príjemné posedenie v miestnosti s krbom. Má dva vchody (hlavný zo strany salaša a penziónu a jeden samostatný zo strany parkoviska). Reštaurácia má možnosť prepojenia s malým a veľkým salónikom, čo je ideálnym riešením v prípade väčšej rodinnej oslavy alebo svadby, kde je žiaduci tanečný parket. Reštaurácia je ozdobená fotografiami ľudového umelca a spisovateľa Jána Lazoríka z Krivian.

restauracia11 restauracia09

Malý salónik s interiérovým krbom má kapacitu do 12 osôb a predstavuje najmenšiu miestnosť v ŠARIŠ PARKu určenú na rodinné posedenia. Malý salónik je možné prepojiť s reštauráciou.

maly salonik01

Veľký salónik s kapacitou do 26 osôb je obľúbeným miestom tak počas bežnej prevádzky, ako aj na usporiadanie stredne veľkej rodinnej oslavy či posedenia. Aj tento salónik má interiérový krb a je možné prepojiť ho s reštauráciou. V blízkosti salónika sa nachádza zadný vchod ŠARIŠ PARKu, ktorý je tiež vchodom pre klientov s obmedzenou schopnosťou pohybu alebo rodiny s malými deťmi. Priestranné parkovisko nájdete priamo pred veľkým salónikom.

velky salonik06

Vínna pivnica má kapacitu 26 osôb. Je to dreveno-kamenná podzemná miestnosť so samostatným vchodom a WC. Vínna pivnica je ideálna pre tých, ktorí nechcú byť nikým rušení. Súčasťou interiéru je aj vnútorný krb a samostatný vínny archív. Pred vínnou pivnicou nájdete parkovacie miesta.

vinna pivnica01 vinna pivnica06

Koliba predstavuje samostatne stojacu budovu postavenú v tradičnom ľudovom štýle a s kapacitou do 50 osôb (25+25). Na dvoch poschodiach dominuje drevo, útulná krbová piecka a postava maskota ŠARIŠ PARKu – Smädného mnícha. Koliba má samostatné WC, kuchyňu, vchod a parkovacie miesta pred samotnou budovou koliby.

Vstup do koliby koliba interier extra_so settingom

Party stan sa nachádza v exteriéri a s kapacitou 150 osôb predstavuje ponuku pre väčšie rodinné oslavy alebo svadby v ľudovom štýle. Party stan je v prevádzke v letnom období – zvyčajne od začiatku mája do konca septembra; s vlastným barovým pultom, WC a možnosťou zapožičania výhrevných telies.

Letná záhrada - party stan zvonka party stan_2

Humno s kapacitou do 20 až 30 osôb je miestom ideálnym na grilovačky, guľáš party, rodinné posedenia. Odporúčané je prepojenie prekrytého humna s posedením na drevených laviciach v exteriéri.

grilovanie_1 speciality kuchyne06

Spojením troch miestností – reštaurácie, malého a veľkého salónika vzniká kapacita pre cca 80 osôb. Toto spojenie je využívané pri svadobných hostinách alebo rodinných akciách, kde je potrebný tanečný parket.

Novinkou v roku 2011 je terasa s celoročným využitím. Táto terasa vzniká prekrytím a zateplením letnej terasy. Ponúka priestor pre cca 90 osôb. V zime vyhrievaná, v lete s otvorenými oknami a výhľadom na Šarišský hrad.

letna terasa11

Terasa v prepojení na ďalšie tri miestnosti – malý a veľký salónik, reštaurácia – vytvára komfortný priestor pre väčšie rodinné udalosti a svadby s tanečným parketom a kapacitou na sedenie cca 150 osôb.

V ŠARIŠ PARKu sa nachádza tiež salaš s kapacitou do 52 osôb. Tieto priestory sa však za bežných okolností nevyužívajú na usporiadanie rodinnej alebo svadobnej hostiny.

Celková kapacita areálu ŠARIŠ PARK je približne 500 osôb (stoličiek).

Poznámka: Informatívny cenník prenájmov miestností: 1 hodina od 6 do 19 Eur


Viac informácií a rezervácie:

  • telefonicky na čísle 0918 512 731
  • e-mailom na prevadzkar@sarispark.sk
  • alebo vyplnením jednoduchého formulára:
Rezervácia rodinnej akcie
Druh akcie oslava narodenín/menín
krstiny
birmovka
promócie
svadba
iné
Počet osôb
Miestnosť
Termín
Čas
Kontaktná osoba
Telefón
E-mailový kontakt
Máte záujem o pravidelné (raz mesačne) zasielanie informácií o rodinných akciách v ŠARIŠ PARKu?
Doplňujúce informácie
Antispam: 1 + 2 =
Stravovanie
salaš
reštaurácia
koliba
vínna pivnica
terasa
party stan
salóniky
sypanec
múčna výroba
mäsová výroba
Ubytovanie
penzión
drevenice
ohrada pre zvieratá a jazdiareň
detské ihrisko
Relax
wellness - saunový svet
bazén s atrakciami
masáže
tenisový kurt
Pre firmy
reštaurácia
koliba
vínna pivnica
party stan
salóniky
školiaca miestnosť
humno
amfiteáter
Pre rodiny
reštaurácia
koliba
vínna pivnica
party stan
salóniky
humno
detské ihrisko
Copyright © 2009-2017 ŠARIŠ PARK | Investor MART – SK, s.r.o. | Webdesign a redakčný systém dodáva MANETI

ŠARIŠ PARK, Železničná 1900, 082 21 Veľký Šariš | recepcia@sarispark.sk | +421 51 747 04 22